31 Temmuz 2008 Perşembe

Vücut tipinize göre gelinlik seçimi...

DİKDÖRTGEN TiP VÜCUTLULARA BÜZGÜLÜ GELİNLİKLER
Bel kıvrımı çok fazla belli olmayan bayanların tercih etmesi gereken gelinlikler büzgülü gelinliklerdir. Vücutları omuzdan itibaren düze yakın bir hata sahip oldukları için bu bayanların, bellerini ortaya çıkaracak şekilde büzgülü gelinlik modelleri seçmeleri daha uygun olacaktır.

KUM SAATİ TİPİ BAYANLARA TÜM MODELLER İDEAL
Genellikle ideal vücut tipi olarak bilinen kum saati vücutları için hemen her model gelinliğin olacağı söylenebilir. Yine de bu tipteki kişilere bellerini ortaya çıkaran modeller olabilir.

ARMUT TİPİNDEKİ BAYANLARA VATKALI MODELLER UYGUN
Bu fiziğe sahip bayanların kalçaları omuz genişliğinden daha geniştir. Aradaki bu farkı en aza indirmek için omuzları vatkalı gelinlik modelleri uygun olur. Bununla birlikte, saten yerine daha kalın kumaşlı modeller seçilmelidir. Kalçalar eğer geniş ve yuvarlaksa sade ve düz kesimli modellerden kaçınılmalıdır. Çünkü bu modeller kalçaların genişliğini çok daha fazla gösterecektir. Eğer bel kalın ise kesinlikle V tipi bir gelinlik modeli seçilmeli. Armut vücutlulara kemerli gelinlikler pek uygun değildir.

ÜÇGENLERE DÜZ KESİM
Üçgen tipli vücuda sahip kadınların omuzları kalçalarına göre daha geniştir. Genelde sporcu bayanlarda rastlanılan bu tip vücut için, omuzların genişliğini kapatmak amacıyla, üst kısmı düz kesimli ve uzun kollu modeller uygundur

gelinlik resimleri


28 Temmuz 2008 Pazartesi

27 Temmuz 2008 Pazar

desenli siyah abiye modelleri


güzel değişik bi abiye ..
etekleri fırfırlı abiye modelleri, diz altı abiye modelleri

maskeli kirmizi abiye :)


ilginç bi zevk :) eteklerdeki fırfırlar baya bi hareket kazandırmış açıkçası.. çok renkli karakterler için güzel model..

26 Temmuz 2008 Cumartesi

buz mavisi nisanliklar..


straplez buz mavisi nişanlıklar, tül nişanlıklar, straplez nişanlık,mavi gece kıyafetleri

beyaz abiyeler


beyaz sade abiye modeli,diz altı beyaz abiye..
yaka modeli herkese gitmeyeceği için gerdanı uzun olan bayanların edebileceğini düşünüyorum..

25 Temmuz 2008 Cuma

pembe nisanliklar


askıları daha ince olsa çok daha güzel olabilirmiş :) rengi süper..
pembe nişanlıklar,nişanlık modelleri, en güzel nişanlıklar

mezuniyet balo kiyafeti


valla mezuniyey gecesi için biraz fazla seksi sanki :D
siyah abiye, siyah mezuniyet gecesi abiyesi, siyah abiye

24 Temmuz 2008 Perşembe

gece kahvesi abiyeler


en güzel balo geceleri için kahveler bu yıl moda..
en moda abiye çeşitleri

2008 abiye modelleri


arkası çapraz askılı kırmızı straplez abiye

23 Temmuz 2008 Çarşamba

abiye çeşitleri





2008 moda abiyeler







en güzel abiye resimleri, 2008 moda abiyeler, en moda abiyeler, en şık abiye resimleri

16 Temmuz 2008 Çarşamba

gelinlik iç çamaşırları..




gelinlik altına düşündüğünüz model tamamen tercihinize bağlı tabiki.. yalnız genelde beyaz jartiyerler kullanılıyor.. dilerseniz danteli yoğun çamaşırlar kullanabilirsiniz..

çift bant askılı abiye


genç kızlar için güzel bi seçim olabilir.. Omuzlarda çift bant askı ve göğüs dekoltesi abiyede güzel ayrıntılar.. yalnız frikik vermemek için dikkat etmeniz gerekiyor :)

15 Temmuz 2008 Salı

dantelli abiye modelleri


Yakası dantelli abiye omuzlarına güvenen bayanlar için güzel düşünülmüş..Eğer sizde böyle bir model düşünüyorsanız bu abiyeyi güzel bi kolyeyle tamamlarsanız muhteşem olabilir.. Özellikle arkası uzun abiye isteyenler için güzel seçim.. Eğer çok fazla kabarık etek olmasın diyorsanız bu sade model sizin için ideal olabilir..

sırt dekolteli gelinlik modelleri


Eski mısır prenseslerini anımsatan altı kabarık belden oturtmalı gelinlikler düğününüzde prensesleri gibi olmanız için muhteşem bi seçim olabilir.. basenleri geniş olanlar için bu modeller ideal seçim olabilir.. tabi beliniz ince olmalı :) üzerinde ara ara işlemeleri olan bu kırık beyaz gelinlik gerçekten güzel tasarlanmış..

abiye modelleri


Nar çiçeği rengi bu abiyede çok hoş durmuş.. Eteklerdeki katlar abiyeye hareket kazandırmış.. Ayakkabılar abiye için çok uygun olmuş.. Bu rengi esmerlere tavsiye ediyoruz..

abiyeler..


balolar için gerçekten çok güzel abiyeler.. arkası çapraz askılarla güzel sırt dekoltesi olan abiyelerde altın sarısı ve saks mavi renkleri çok hoş seçimler.. Eğer abiye alacaksanız - ki özellikle balo için - bu abiyeler çok şık.. etek boyu uzun abiyeler hem zarif hem rahat kullanım için uygun..Ben şahsen altın sarısını tercih ederdim.. Yine de size yakışacak rengi tercih etmekte fayda var tabi..

nişanlıklar..


şahsen ben bu kesime bayılıyorum..belden oturan straplez modeli eminim size de yakışacaktır.. Belki nişandan önce birazcık kilo vermeniz gerekebilir :) üst kısmı işlemeli oturan çan tipi abiyeler çok şık gerçekten.. saten kumaş abiyede çok şık duruyor. Seçiminizi satenden yana yapabilirsiniz. Çeşitli takılarla tamamlandığında güzel bi bütünlük oluşturulabilir..

yıl sonu baloları için abiyeler


bu abiye yıl sonu balosu için kullanılabilir şıklıkta .. topuklu açık ayakkabılarla tamamlanmış abiye gayet şık olmuş.. mavi ve lacivert tonlarla birlikte saten elbise ve katlı etek güzel detaylar olmuş. Eğer balonuzda giyinmek için abiye arıyorsanız gayet yerinde bi seçim olur. Tercihini bu tip elbiselerden yana kullanacak olanlar metalik gri bi çantayla tamamlayabilirler.

en güzel gelinlik resimleri





2008 in en moda gelinlik resimleri




bu yılın en çok tutulan gelinlik modelleri daha çok straplez ve ışıltılı gelinlikler.. bi gelin adayı olarak beğendiğim gelinlikleri sizlerle bu sitede paylaşıcam.. gelin adaylarına alternatifler sunan sitemiz yapım aşamasında.. şimdiden mutluluklar dileyerek sitemize hoşgeldiniz diyorum..